header banner
Default

Zo zet je crypto over van Binance naar Bitvavo én ontvang je de bonus


Nederlanders kunnen na 17 juli niet meer handelen op crypto exchange Binance. Voor degenen die van plan zijn om over te stappen op Bitvavo, volgt in dit artikel een uitleg over hoe je je crypto van Binance naar Bitvavo kan sturen.

Geen zin om het artikel te lezen maar wil je meteen gratis 20 euro verzilveren? Klik dan op deze link om een account aan te maken. Bitvavo biedt daarnaast nog een andere bonus die ook voor bestaande gebruikers geldt. De exchange geeft namelijk 10% rente op alle crypto die je vanuit Binance overmaakt naar Bitvavo. Deze actie loopt tot 31 juli en heeft een maximum van 500 euro.

Solana wordt de thuisbasis van nog een grote stablecoin 01/07/2023

Crypto overzetten naar Bitvavo app

VIDEO: How to transfer crypto from Binance to Bitvavo? (2023, English)
BWB Beleggen

Binnen de Bitvavo app kan je middels de volgende stappen simpel je crypto overzetten naar de Nederlandse exchange. Een belangrijke waarschuwing: de crypto-stortingen dienen via het originele netwerk van een crypto te gebeuren. Stortingen via de Binance Smart Chain resulteren in het verlies van je crypto. Dit geldt overigens niet voor BNB. Later meer over dit deel van de transactie.

Deel 1: Bitvavo app

VIDEO: Hoe Transfer je crypto van Binance naar Bitvavo? (2023)
BWB Beleggen
 1. Log in op de Bitvavo app
 2. Kies de cryptocurrency die je over wilt zetten van Binance naar Bitvavo
 3. Tik vervolgens op de drie puntjes rechtsboven in je scherm en kies “Storten”. Op de website zal de “Storten” knop zichtbaar zijn nadat je op de desbetreffende crypto hebt geklikt.
 4. Selecteer het desbetreffende netwerk om je adres te zien. Naar dit adres zal je vanuit Binance je crypto kunnen versturen.

Deel 2: Binance

VIDEO: Crypto versturen van Binance naar Bitvavo (SNELSTE & GOEDKOOPSTE MANIER)
Bitkoning
 1. Kies “Spot” wanneer je bent ingelogd met je Binance-account.
 2. Kies de crypto die je wilt overzetten.
 3. Klik nu op “Opnemen” en vervolgens op “Verzenden via Crypto Network”.
 4. Plak het Bitvavo adres dat je in deel 1 hebt verkregen. Let op: Controleer na het plakken altijd het adres nogmaals. Zorg ervoor dat het geplakte adres hetzelfde is als het adres dat je hebt gekopieerd.
 5.  Vervolgens moet je ook bij deze stap goed opletten. Selecteer het juiste netwerk via waar je je crypto wilt versturen. Wil je bijvoorbeeld cardano (ADA) overzetten? Zorg er dan voor dat je het Cardano-netwerk kiest.
 6. Vul het bedrag in crypto in dat je op wilt nemen en klik nu op “Opnemen”.
 7. Om de transactie te bevestigen moet je de instructies die Binance je nu zal geven opvolgen.

Met deze stappen zal je je crypto vrij gemakkelijk over kunnen zetten van Binance naar Bitvavo. Let wel, deze stappen dien je per cryptocurrency te herhalen. Ook is het belangrijk dat je enkel crypto naar Bitvavo verstuurt dat het Nederlandse platform ondersteunt. Vind hier de officiële handleiding van Bitvavo zelf.

Advertisement

Bitvavo overstapbonus ontvangen

VIDEO: ZO STUUR JE CRYPTO VAN BITVAVO NAAR... | CRYPTO VERSTUREN | CRYPTO STUREN UITLEG
vinance

Binance-overstappers komen in aanmerking voor twee interessante overstapbonussen. Ten eerste is er de gratis 20 euro voor nieuwe gebruikers. Heb je nog geen account bij Bitvavo? Maak dan via deze link een account aan om 20 euro gratis te ontvangen.

Daarnaast is er de bonus die voor iedereen geldt; Bitvavo geeft op alle crypto die vanuit Binance wordt overgemaakt een rente van 10%. Het maximum van deze actie is 500 euro. De actie loopt tot 31 juli. Het opgespaarde bedrag in euro’s wordt op 15 augustus in je account gestort.

Post Views: 295

Sources


Article information

Author: Nicholas Callahan

Last Updated: 1704237722

Views: 523

Rating: 4.9 / 5 (104 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicholas Callahan

Birthday: 1925-06-28

Address: 0359 Vaughn Garden, Laraland, NV 90136

Phone: +4532202901860882

Job: Dietitian

Hobby: Beekeeping, Skydiving, Wine Tasting, Hiking, Chocolate Making, Playing Guitar, Mountain Climbing

Introduction: My name is Nicholas Callahan, I am a Adventurous, clever, capable, daring, resolved, unreserved, dear person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.