header banner
Default

Det er et sted, hvor du bør investere din formue


I nutidens Danmark er investeringer steget i popularitet i takt med at inflationen hærger vores land. Folk ser deres opsparinger og pensioner blive spist væk af inflationskrisen, og derfor kigger mange efter et sted at lægge deres penge, hvor formuen trygt kan vokse. Men hvor skal man lægge sine penge hen? Aktier kan lynhurtig tage et dyk, ejendomsmarkedet står aldrig fuldkommen sikkert og hvem har egentlig gjort sig ordentlig klog på bitcoin?

Sandheden er, at du aldrig kan føle dig 100% sikker i dine investeringsaktiver, medmindre du er smart og investerer i et luksusur.

Investering i ure - hvordan?

VIDEO: Så Meget Skal Du Investere Alt Efter Alder
Kristian Bruus

Kan det være rigtig, at man kan vokse sin formue ved at købe sig et ur? Ja, den er god nok. Eksperter har i årtier haft kig på ur-markedet og kan sige med garanti, at det er både trygt, lukrativt og konstant i vækst i forhold til andre aktiver. Luksusure stiger udelukkende i værdi, hvilket betyder, at du trygt kan sætte dine penge i uret og se din passive formue vokse sig større og større gennem årene.

Køb og sælg for en betragtelig sum penge

VIDEO: Slik skal vi investere under Boligkrisen
Formue Forum

Investering i ure - fedt, så går jeg da bare lige ned og snupper et armbåndsur hos min lokale urmager, og så er jeg garanteret en indtjening. Sådan ligger landet desværre ikke lige. Hvis du gerne vil tjene gode penge ind på dit luksusure, så skal du også kunne lægge en vis formue til at starte med.

Luksusure, som for eksempel de populære Omega ure, koster en god håndfuld penge, men det er også dette ur-mærke som du kan sælge for en betragtelig formue senere hen.

Hold på din investering lidt endnu

VIDEO: Sådan køber du dine første aktier i 3 trin // Investering og aktier for begyndere på Nordnet
Daniels Pengetips

Det er fristende at købe et luksusur og sælge igen efter blot 6 måneder, men du skal være tålmodig, hvis du vil investere i et ur. Man anbefaler at du venter mindst 3-5 år og gerne mere, før du sælger dit ur igen. Det skyldes, at din formue skal have tid til at vokse sig betragtelig større.

Ure stiger i værdi, men det tager sin tid. Du skal altså kunne undvære din formue og væbne dig med tålmodighed for at se et betragtelig afkast fra din investering. Men bare rolig, i sidste ende er det det hele værd.

Sources


Article information

Author: Heidi Fitzgerald

Last Updated: 1702751041

Views: 631

Rating: 4.1 / 5 (47 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Heidi Fitzgerald

Birthday: 1958-10-11

Address: 99187 Abigail Spurs, Crossside, MI 84129

Phone: +4791142315315490

Job: Article Writer

Hobby: Metalworking, Playing Piano, Graphic Design, Motorcycling, Cross-Stitching, Coin Collecting, Running

Introduction: My name is Heidi Fitzgerald, I am a Open, clever, variegated, risk-taking, spirited, capable, unguarded person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.